סידני גשר

ניו זילנד

ניו זילנד

 

 ראשי  |  ויזת תייר ויזת סטודנט

 
דף ראשי > ויזות  > ויזת תייר
 

אזרחים ישראלים המעוניינים לטייל בניו זילנד לתקופה של עד 3 חודשים אינם נדרשים בויזה.

אם הביקור המתוכנן הוא מעל 3 חודשים, על אזרחים ישראלים להגיש בקשה בטרם בואם לניו זילנד.

באופן כללי, עליך להיות בריא, בעל אופי טוב, ושהאשרה אותה אתה מבקש תואמת את מטרות ביקורך. 

דרכונך חייב להיות בתוקף לשלושה חודשים לפחות מעבר לתאריך בו אתה אמור לעזוב את ניו זילנד.

יהיה עליך להראות לקונסול הוכחה שיש לך תוכניות ואמצעים לעזוב בתוך התקופה המופיעה בהיתרך. הוכחה ראויה תכלול:

  • כרטיסי טיסה (מאושרים או פתוחים) מניו זילנד למדינה אליה אתה מורשה להכנס, או לחילופין

  • אישור כתוב מחברת תעופה או סוכנות נסיעות שנסיעתך מניו זילנד הוזמנה ושולמה.

בנוסף, יהיה עליך להראות הוכחה מסוימת לכך שיש בידך די כסף לממן את עצמך במהלך שהותך (למשל, מזומן או כרטיסי אשראי עם אשראי מספיק).

לכמה זמן אוכל להשאר?

ניו זילנד רק מאפשרת למבקרים להגיע לתשעה חודשים בכל תקופה של 18 חודשים. פירושו של דבר, לדוגמה, שאם ביקרת למשך חמישה חודשים לפני שנה, תוכל לשהות רק עוד ארבעה חודשים במהלך הטיול הנוכחי.

מה לגבי המשפחה שלי?

בקשתך יכולה לכסות את בן/בת זוגך וכל ילד הנתמך על ידך עד גיל 19. ילדים מעל גיל 20, וכאלו שאינם נתמכים על ידך, צריכים להגיש בקשה בנפרד.

 


צור קשר  |  מי אנחנו  |  תנאי שימוש  |  פרסם אצלנו  

 

  Copyright © 2008 New Zealand

 

 
דגל אוסטרליה

דף הבית
רקע
ויזות
הגירה
לימודים
טיול
ערים
אוסטרליה