סידני גשר

ניו זילנד

ניו זילנד

 

 ראשי  |  הגירה לניו זילנד על בסיס מקצוע הגירה עסקית  |  הגירה על בסיס משפחה

 
דף ראשי > הגירה > הגירה לניו זילנד על בסיס מקצוע

כדי להכנס לקטגוריה זו, עליך להיות בעל בריאות טובה, הגון, רמה סבירה של אנגלית ומתחת לגיל 56. בנוסף, יהיה עליך לעמוד בדרישת הסף של 100 נקודות כדי לרשום "הבעת עניין" (Expression of Interest) .

בשלב הראשון עליך למלא  שאלון הערכה עצמית ראשוני

דבר זה יסייע לך להחליט האם כדאי להגיש "הבעת עניין".

  1. האם אתה מתחת לגיל 56?

  2. האם אתה, בת זוגך וילדיך בריאים?

  3. האם אתה, בת זוגך וילדיך נטולי הרשעות פליליות ואינכם מהווים סיכון בטחוני?

  4. האם אתה יודע לדבר, לכתוב ולהבין אנגלית ברמה טובה?

  5. האם הוצעה לך משרה בניו זילנד?

  6. האם יש לך השכלה על-תיכונית  או הכשרה מקצועית?

  7. האם יש לך נסיון תעסוקתי של שנתיים לפחות?


השלב השני הוא הגשת "הבעת עניין"

עליך להשיג 100 נקודות לפחות, כדי להגיש "הבעת עניין".

מערכת הנקודות

מערכת הנקודות נועדה לשקף אלו פונים מציעים את המירב לניו זילנד. הנקודות נצברות על סמך תעסוקה מקצועית בניו זילנד, ניסיון תעסוקתי, הכשרה וגיל. נקודות בונוס נצברות על סמך עבודה מחוץ לאוקלנד, הכשרה שניתנה בניו זילנד במשך שנתיים לפחות, תעסוקה מקצועית של בן/בת הזוג בניו זילנד והכשרתם המוכרת וכן קיומה של משפחה קרובה בניו זילנד.

תוכל למלא ולהגיש טופס "הבעת עניין" בצורה מקוונת באתר – www.immigration.govt.nz או בטופס מודפס, אותו תוכל להוריד מאתר האינטרנט

צעד 3: ניו זילנד בוחרת "הבעות עניין"

טפסי "הבעת עניין" מוגשים למאגר. מדי תקופה מסוימת, נבחרות "הבעות עניין" כדלהלן::

  • הבעות עניין בעלות 140 נקודות או יותר נבחרות אוטומטית.

  • הבעות עניין בעלות 100 נקודות או יותר, אך פחות מ-140, וכוללות נקודות עבור הצעת תעסוקה מקצועית או תעסוקה מקצועית נוכחית בניו זילנד, נבחרות (ע"פ דירוג הנקודות). מספרים שאינם עומדים בדרישות תכנית ההגירה של ניו זילנד.

אם, לאחר התהליך המתואר לעיל, יהיו זמינים מקומות נוספים, ייתכן וייבחרו הבעות עניין נוספות מהמאגר על בסיס קריטריונים שיקבעו מפעם לפעם ע"י שר ההגירה. כאשר הבעת העניין שלך נבחרת מהמאגר, ולאחר מספר בדיקות, תוזמן להגיש בקשה לתושבות קבע.

4. הגשת בקשה לתושבות קבע

אם נבחרת מהמאגר, משרד ההגירה של ניו זילנד תשלח לך הזמנה להגיש בקשה לתושבות קבע (Invitation to Apply for Residence))

5. החלטת החלטות

משרד ההגירה של ניו זילנד יטפל בבקשתך לתושבות קבע בהתאם למדיניות תושבות הקבע ויבדוק את יכולתך להתיישב בהצלחה ולתרום משמעותית להתפתחות החברתית והכלכלית של ניו זילנד. ממשלת ניו זילנד תערוך גם אימות של חלק מהמידע שסיפקת לנו בהבעת העניין. במקרים מסוימים, ממשלת ניו זילנד תעשה זאת באמצעות ראיון איתך בו ידונו בסיכוייך התעסוקתיים, הכרותך עם ניו זילנד והתמיכה שיש להניח שתקבל כאן. בהתאם להצגת יכולתך, או הפוטנציאל שלך להתיישב בניו זילנד בהצלחה, תאושר בקשתך ותוענק לך אשרה או היתר  לתושבות קבע , או אשרת עבודה או היתר שיאפשר לך לבסס את עצמך בתעסוקה מקצועית בניו זילנד ויסייע לך לקבל תושבות קבע.

6. ברוך הבא לניו זילנד

ממשלת ניו זילנד תארגן עבורך ערכת "ברוך הבא" עם הגעתך, וכן תספק לך איש קשר שיוכל לסייע לך לקבל את המידע הנחוץ לך כדי להסתדר..

 


צור קשר  |  מי אנחנו  |  תנאי שימוש  |  פרסם אצלנו  

 

  Copyright © 2008 New Zealand

 

 
דגל אוסטרליה

דף הבית
רקע
ויזות
הגירה
לימודים
טיול
ערים
אוסטרליה