סידני גשר

ניו זילנד

ניו זילנד

 

 ראשי  |  הגירה לניו זילנד על בסיס מקצוע הגירה עסקית  |  הגירה על בסיס משפחה

 
דף ראשי > הגירה > ראשי
 

3 מסלולים עקריים:

הגירה לניו זילנד על בסיס מקצוע - כדי להכנס לקטגוריה זו, עליך להיות בעל בריאות טובה, הגון, רמה סבירה של אנגלית ומתחת לגיל 56. בנוסף, יהיה עליך לעמוד בדרישת הסף של 100 נקודות כדי לרשום "הבעת עניין" (Expression of Interest) .

הגירה לניו זילנד על בסיס משפחה - מטרת המסלול לחסות משפחתית הינה לאחד משפחות בניו זילנד באמצעות מתן תושבות קבע לבני משפחה של אזרחים ותושבי קבע בניו זילנד.

הגירה לניו זילנד על בסיס עסקים - באפשרותך לקבל תושבות קבע בקטגורית משקיע (Investor), יזם (Entrepreneur), או עובד בעסק העובר מקום. בנוסף, קיימת קטגוריה עסקית אחרת – אשרת עסקים לטווח ארוך


אזרחות

בניו זילנד, קיים הבדל בין תושבות קבע (residence) לאזרחות (citizenship) . אם מוענקת לך תושבות קבע, באפשרותך להחזיק באזרחות הקיימת שלך, ולאחר חמש שנים באפשרותך להגיש בקשה לאזרחות ניו זילנדית.

 


צור קשר  |>|  מי אנחנו  |  תנאי שימוש  |  פרסם אצלנו  

 

  Copyright © 2008 New Zealand

 

 
דגל אוסטרליה

דף הבית
רקע
ויזות
הגירה
לימודים
טיול
ערים
אוסטרליה